Αερομοντελισμός στο Athens Flying Week 2013

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος ο Αερομοντελισμός θα προβληθεί στο Athens Flying Week 2013 που θα πραγματοποιηθεί στο Αεροδρόμιο του Τατοΐου από τις 23 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2013.










Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 1ου Athens Flying Week 2012 και την προβολή που έγινε στον τομέα του Αερομοντελισμού, η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ Τ/Κ ΜΟΝΤΕΛΩΝ - ΕΡΜΗΣ (Π.Ε.Τ.Μ.Ε.) έχει αναλάβει και φέτος τα δρώμενα που αφορούν τον αερομοντελισμό και την προβολή αυτού στο φετινό Event.
Κατά την διάρκεια λοιπόν της εκδήλωσης θα απολαύσετε πτήσεις αερομοντέλων από γνωστούς αερομοντελιστές όπως: [Νίκος Κιόρογλου (Πανελλήνιος πρωταθλητής - Free style & Pattern), Τρύφων Κούστας (Πανελλήνιος Πρωταθλητής Scale)] όπως και άλλοι γνωστοί χειριστές στον χώρο του αερομοντελισμού.

Επίσης σε ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο θα μπορείτε να δείτε μια μεγάλη στατική έκθεση αερομοντέλων από τα μέλη της Π.Ε.Τ.Μ.Ε τα οποία θα είναι εκεί καθ' όλη την διάρκεια της εκδήλωσης και στην διάθεση του κοινού για να ενημερώσουν κάθε ενδιαφερόμενο σχετικά με τον αερομοντελισμό.

Οι πτήσεις των αερομοντέλων θα γίνουν 2 φορές την κάθε ημέρα της εκδήλωσης και τις 3 μέρες του Event. Και οι ώρες είναι κατά προσέγγιση από 10πμ-10:30πμ και από τις 15:00-15:30μμ.

Μην χάσετε λοιπόν αυτή την ευκαιρία να απολαύσετε εκτός από το καλύτερο θέαμα που θα προσφέρουν οι καλύτεροι πιλότοι από όλο τον κόσμο και αρκετό Αερομοντελιστικό θέαμα!!

Οι κάμερες του RC Greece TV θα είναι εκεί για καλύψουν τα δρώμενα των αερομοντελιστών σε αυτό το καταπληκτικό Event.







Περισσότερα: Athens Flying Week 2013

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου